Lavin Estates | Modern villa med högsta komfort
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern villa med högsta komfort

Fakta Bilder

293m2 3 Sovrum i Port Andratx

Detta nya och moderna hus ligger i det exklusiva bostadsområdet New Folies. New Folies ligger i Port Andratx, den framstående fiske- och yachthamnen på sydvästra Mallorca, och erbjuder alla bekvämligheter. Förutom en vackert anlagd gemensam pool och ett privat gym, har den framtida ägaren också möjlighet att använda Gran Folies Clubhouse med concierge och wellnessområde och får ett VIP-kort för Beach Club Gran Folies. Byggt med material av högsta kvalitet och utrustat med den senaste tekniken lämnar detta hus inget att önska. Förutom ett rymligt vardagsrum och matplats med ett fullt utrustat lyxkök, tre sovrum med eget badrum, har denna villa en stor trädgård med en vacker terrass och chill-out-område. Inkluderat är ett privat garage med förvaringsutrymme framför huset, ett annat garageutrymme, tvättstuga och många fler extrafunktioner som golvvärme och luftkonditionering via värmepump och sol, säkerhetsövervakning, privat pool, , smarta hem och elektriska fönsterluckor.
 • Boyta

  293m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02N6H9
 • Badrum

  3
 • Pris

  4 550 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: