Lavin Estates | Modern villa med havsutsikt och licens för…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern villa med havsutsikt och licens för semesteruthyrning

Fakta Bilder

482m2 5 Sovrum i Cala Vinyes

Denna exklusiva och eleganta villa ligger i det lugna bostadsområdet Cala Vinyas och är idealisk för en familj eftersom det är nära till shoppingmöjligheter, skolor, marinan i Portals Nous och Palmas centrum. Dessutom ligger villan inom gångavstånd från en badvik med en långgrund sandstrand. Fastigheten erbjuder magnifik havsutsikt från alla nivåer och har en sydlig exponering med många soltimmar. På entréplanet finns två gästsovrum med eget badrum, en gästtoalett, en mycket rymlig matsal och vardagsrum med öppen spis och ett öppet och fullt utrustat kök. Från vardagsrummet har du direkt tillgång till garaget och det tekniska rummet. Det fantastiska poolområdet med loungehörna och grillplats ligger också på denna nivå. Den övre nivån erbjuder ett stort sovrum, liksom den stora master-sviten med utsikt över havet och bergen, båda med eget badrum, omklädningsrum, samt det angränsande barnrummet eller gymmet. Från denna nivå har du tillgång till den otroliga takterrassen med fantastisk havs- och panoramautsikt. En annan höjdpunkt i villan är semesteruthyrningslicensen som erbjuder en mycket bra beläggningsgrad. Definitivt den perfekta semestervillan!
 • Boyta

  482m2
 • Tomt

  1500m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02NKWB
 • Badrum

  5
 • Pris

  4 150 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: