Lavin Estates | Modern villa med saltvattenpool och gott om…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern villa med saltvattenpool och gott om avskildhet nära stranden - Sold

Fakta Bilder

213m2 5 Sovrum i Port Adriano - Sold

Denna eleganta och moderna villa kommer att lämna dig mållös! Perfekt orienterad mot väster väntar denna sanna oas av frid bara några minuter från den exklusiva marinan Port Adriano och den fantastiska sandstranden. Det vackra utomhusområdet med en saltvattenpool och mysig lounge, omgiven av en medelhavsträdgård, kommer att förtrolla dig under alla årstider. Njut av Medelhavets livsstil och den ljusa och rymliga atmosfären inne i villan. Det öppna köket och det generösa vardagsrummet och matplatsen inbjuder dig att koppla av och varva ner. Huset erbjuder totalt 5 sovrum, inklusive ett gästsovrum och gästbadrum på nedre våningen. På övervåningen finns ytterligare 4 sovrum, inklusive master ett med en-suite badrum och en rymlig garderob. Villan är utrustad med golvvärme i badrummen, luftkonditionering (varm / kall), dubbelglasade aluminiumfönster, fönsterluckor, inbyggda garderober, isolering, telefonanslutning, optisk fiber, satellit-TV och ett högkvalitativt Scharpf-larmsystem. Terrassområdet med ett elektriskt och bioklimatiskt tak erbjuder en annan höjdpunkt. En carport och en parkeringsplats med en elektrisk grind kompletterar erbjudandet. Kom och bli förtrollad av denna drömvilla. En bit av Medelhavet att inte missa!
 • Boyta

  213m2
 • Tomt

  537m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02SAMJ
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: