Lavin Estates | Modern villa med spektakulär havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern villa med spektakulär havsutsikt

Fakta Bilder

206m2 3 Sovrum i Costa de la Calma

Med sitt unika läge på en kulle i Santa Ponsa, erbjuder denna exklusiva moderna villa fantastisk utsikt över hela stranden i Santa Ponsa till det öppna djupblå havet och det omgivande gröna landskapet. Njut av många lugna och avkopplande timmar vid poolen och på solsängarna medan du får en solbränna från den mallorkinska solen. Villan imponerar med sin extravaganta design och genom att kombinera modernitet och mysighet har ett perfekt levande koncept skapats. Villan renoverades nyligen i modern stil och har ett stort, ljust vardagsrum med matplats och öppet kök. Dessutom finns det en rymlig master-svit med omklädningsrum och ytterligare två sovrum med eget badrum. Det finns möjlighet för en hiss och för ett fitnessrum. I kombination med den vackra arkitekturen och de mycket bra möblerna uppfyller villan de högsta levnadsstandarderna och är både en idealisk semesterbostad och året runt-hem för hela familjen. Ytterligare funktioner som luftkonditionering w / c, golvvärme, öppen spis, elektriska fönsterluckor, uppvärmd saltvattenpool, förråd och garage för 2 bilar kompletterar denna drömvilla.
 • Boyta

  206m2
 • Tomt

  925m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02QXYZ
 • Badrum

  3
 • Pris

  3 250 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: