Lavin Estates | Modern villa med spektakulär utsikt över hamnen och…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern villa med spektakulär utsikt över hamnen och havet

Fakta Bilder

511m2 4 Sovrum i Port Andratx

Denna villa renoverades 2011 och har ett utmärkt läge på Montport, med utsikt över den exklusiva naturhamnen Port Andratx, samt dess pittoreska bergslandskap med havsutsikt från hela fastigheten. Den rymliga trädgården och de stora delvis täckta terrasserna erbjuder gott om utomhusutrymme och imponerar med det spektakulära läget och de otroligt höga kvaliteterna i denna ståtliga fastighet. Huvudbyggnaden är fördelad på 2 våningar och imponerar med en helt öppen levande nivå. Vardagsrummet och matsalen, liksom det moderna och fullt utrustade köket är öppna mot terrassen och poolen. Dessutom har huset tre sovrum, vart och ett med eget badrum på övervåningen, och är utrustat med den senaste tekniken. Utrustningen inkluderar luftkonditionering och golvvärme med värmepump. Dessutom finns det ett separat gästhus på fastigheten med en separat ingång som består av ett sovrum med badrum och ett öppet vardagsrum med kök. Ett garage bredvid huvudbyggnaden med två parkeringsplatser kompletterar bilden av en perfekt fastighet.
 • Boyta

  511m2
 • Tomt

  1600m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02S0J4
 • Badrum

  4
 • Pris

  11 450 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: