Lavin Estates | Modern villa med trädgård på gångavstånd till stranden
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern villa med trädgård på gångavstånd till stranden

Fakta Bilder

168m2 3 Sovrum i Cala Vinyes

Upptäck lyxigt boende i det nybyggda gated community i Cala Vinyas, ett fantastiskt bostadsområde skräddarsytt för dem som söker den perfekta blandningen av semester och åretruntboende. Detta exklusiva boende ligger på gångavstånd från den pittoreska Cala Vinyas-stranden och erbjuder en livsstilsupplevelse utan motstycke. Det som lockar med denna bostad är den genomtänkta designen, som betonar både komfort och estetik. Vardagsrummet, strategiskt placerat på en nivå, har ett sömlöst flöde, vilket garanterar bekvämlighet och tillgänglighet. Två generöst tilltagna sovrum delar på ett lyxigt badrum, medan master-sviten utstrålar överflöd med en rymlig klädkammare och ett badrum en-suite. Hjärtat i denna bostad är det fullt utrustade moderna Bulthaup-köket, en fristad för kulinariska entusiaster. Kökets öppna layout sträcker sig till vardagsrummet, vilket främjar en känsla av samhörighet och sällskaplighet. Medelhavets solljus flödar in i interiören tack vare den magnifika glasverandan som pryds av ett majestätiskt olivträd. Denna unika detalj förhöjer inte bara det estetiska intrycket utan skapar också en lugn atmosfär som sömlöst förbinder inomhus- och utomhusutrymmena. Gå ut i den vidsträckta trädgården, en grönskande oas som inbjuder till avkoppling och utomhusunderhållning. Den centrala punkten i denna utomhusparadis är den inbjudande poolen, som erbjuder en uppfriskande flykt under varma Medelhavsdagar. Dessutom kan du njuta av den rymliga takterrassen med vacker utsikt över de gemensamma trädgårdarna och de gröna områdena som omger grannskapet.
 • Boyta

  168m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02TD28
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 590 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: