Lavin Estates | Modern villa nära havet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern villa nära havet - Sold

Fakta Bilder

282m2 4 Sovrum i Cala Vinyes - Sold

I kuststaden Cala Vinyas, bara 10 minuter med bil från Puerto Portals, hittar du detta vackra hus byggt 2021, på en tomt på cirka 1.300 m2, full av träd och vegetation. Det sticker ut för sin moderna arkitektur, dess höga tak och för att vara byggd på bara en våning. Det erbjuder ett vardagsrum / matsal med öppet kök, gästtoalett och 4 sovrum. Det stora sovrummet har ett omklädningsrum och badrum en-suite och de andra 3 sovrummen delar det andra badrummet. Alla rum i huset har tillgång till terrassen, poolen och trädgården. Dessutom finns det en separat tvättstuga, varm och kall luftkonditionering, golvvärme, larmsystem och toppmoderna dubbelglasade fönster. Med tanke på alla dessa bekvämligheter är detta ett perfekt alternativ för familjer som vill njuta av fastigheten på semester eller året runt. Det ligger inom gångavstånd till internationella skolor, stränder och alla tjänster som krävs dagligen.
 • Boyta

  282m2
 • Tomt

  1300m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02PW3B
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: