Lavin Estates | Modern villa nära yachtklubben
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern villa nära yachtklubben

Fakta Bilder

149m2 3 Sovrum i Port Andratx

Detta moderna och totalrenoverade fristående hus ligger i Port Andratx, den framstående naturhamnen på sydvästra Mallorca. Den exklusiva fastigheten har totalt 3 sovrum, vart och ett med eget badrum, ett kök med öppen planlösning och angränsande vardagsrum samt en gästtoalett. I utomhusområdet finns en pool och en bar med tillräckligt med utrymme för att underhålla gästerna. Från takterrassen har man en underbar utsikt över hamnen och det omgivande området. Huset ligger i söderläge och i omedelbar närhet till yachtklubben, restauranger, kaféer och butiker för dagliga behov. Ytterligare funktioner inkluderar golvvärme, luftkonditionering h / c och en parkeringsplats
 • Boyta

  149m2
 • Tomt

  419m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02TO7I
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 995 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: