Lavin Estates | Modern villa vid havet med privat tillgång till havet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern villa vid havet med privat tillgång till havet

Fakta Bilder

617m2 5 Sovrum i Cala Vinyes

Denna spektakulära nybyggda villa ligger i ett utmärkt läge vid havet i Cala Vinyas, bara 15 minuters bilresa från Portals. Fastigheten är fördelad på tre våningar från varje kan du njuta av hisnande havsutsikt. Villan har 4 rymliga sovrum på samma våning, alla med eget badrum och tillgång till en stor terrass. Det erbjuder också ett stort vardagsrum med matsal med ett öppet och fullt utrustat kök, ett tvättstuga och en gästtoalett. På nedre våningen finns ett gästsovrum med badrum en-suite, gym, bastu och gästtoalett med tillgång till den vackra terrassen med utomhuspool. Härifrån har du enkel tillgång till den privata havsutgången. Fastigheten är utrustad med golvvärme, luftkonditionering h/c via värmepumpar, hiss, högkvalitativa material i golv och utrustning, två garage, öppen spis, hiss och en bilplatta. Utan tvekan kommer denna villa inte att lämna något att önska för dem som letar efter frontlinje boende i den exklusiva sydvästra delen av ön Mallorca.
 • Boyta

  617m2
 • Tomt

  1290m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02J7HC
 • Badrum

  7
 • Pris

  12 000 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: