Lavin Estates | Modernt enfamiljshus nära stranden
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modernt enfamiljshus nära stranden

Fakta Bilder

281m2 4 Sovrum i Costa de la Calma

Denna moderna familjevilla ligger i ett lugnt bostadsområde på sydvästra Mallorca - i Costa de la Calma, på en sydorienterad tomt på cirka 900 m2 som ligger bara 150 meter från havet och stranden. Santa Ponsa centrum med sina livliga butiker, barer och restauranger ligger bara en kort promenad bort. Hemmet erbjuder två fulla levnadsnivåer. Huvudnivån har ett ljust vardagsrum som vetter mot uteplatsen och gården, ett fullt utrustat kök med öppen planlösning och bar, ett rymligt dubbelrum med badrum en suite, ytterligare ett dubbelrum och ett separat badrum. Det övre vardagsrummet har en fantastisk öppen yta för lek och arbete, med 3,90 m högt i tak, träbjälkar och tillgång till två terrasser. Här finns också två dubbelrum, vart och ett med eget badrum och en privat balkong. Den vackra trädgården med gräsmattor och stor pool gör detta till ett perfekt hem för en stor familj eller för att ta emot dina gäster, med otrolig avskildhet och lugn. Funktioner: eldstäder, luftkonditionering varm / kall, golvvärme (olja), tvättmaskin, torktumlare, klinkergolv, öppna och täckta terrasser, trädgård med automatisk bevattning, förråd, inbyggda garderober, källare, dubbelglasade aluminiumfönster, elektriska persienner, markiser, 10 x 5m uppvärmd pool, jacuzzi i huvudbadrummet, tvättstuga, parkering för 3 bilar.
 • Boyta

  281m2
 • Tomt

  882m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02OEFJ
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 650 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: