Lavin Estates | Modernt hem i exklusivt område
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modernt hem i exklusivt område

Fakta Bilder

156m2 3 Sovrum i Santa Ponsa

Denna speciella fastighet är perfekt belägen mellan stränder, exklusiva golfbanor och Port Adriano. Alla som skulle vilja klara sig utan bil på semestern eller i vardagen kommer att hitta sin idealiska plats att bo här: Alla bekvämligheter i den designade marinan Port Adriano, som restauranger, butiker och shoppingmöjligheter för vardagliga behov, liksom stranden och havet, ligger inom gångavstånd. Villorna i detta komplex ligger runt den stora azurblå överflödespoolen och de anlagda trädgårdarna i Medelhavet. Villan med tre sovrum har en väl genomtänkt och öppen modern design och är perfekt utrustad med luftkonditionering, öppen spis och elektrisk golvvärme i badrummen, vilket gör fastigheten lika lämplig som en primär eller sekundär bostad. Terrassen erbjuder en plats att koppla av på varma sommardagar. Fastigheten har en privat trädgård och en parkeringsplats med två parkeringsplatser. Extra: insektsnät, elektrisk markis, avkalkningssystem, larmsystem, tvättstuga, förråd.
 • Boyta

  156m2
 • Tomt

  390m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02SC7V
 • Badrum

  3
 • Pris

  965 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: