Lavin Estates | Modernt renoverad finca för naturälskare
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modernt renoverad finca för naturälskare - Sold

Fakta Bilder

272m2 3 Sovrum i Andratx - Sold

Denna mallorkinska stenfinca från 1800-talet har renoverats på ett autentiskt, högkvalitativt och mycket kärleksfullt sätt. Från ursprungligen 2 byggnadsdelar skapades en idyllisk fastighet med charm, magnifik panoramautsikt och bergsutsikt i en lugn naturlig miljö. Finca med ca. 272 m² byggd yta ligger på ca. 5 000 m² mark. På bottenvåningen erbjuder denna fastighet ett ljust vardagsrum / matplats med öppen spis, ett modernt kök, tvättstuga och gästtoalett samt totalt 3 sovrum med badrum en suite på övervåningen. Från vardagsrummet kan man komma ut på terrassen och grillplatsen som är täckt med en pergola och njuta av utsikten över landsbygden. Ytterligare detaljer: Medelhavsträdgård med olika frukt- och olivträd, el, luftkonditionering h/c, parkering för flera bilar, golvvärme, tvåglasfönster, internet och mycket mer.
 • Boyta

  272m2
 • Tomt

  5000m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02R92Q
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: