Lavin Estates | Mysig duplexlägenhet framför havet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Mysig duplexlägenhet framför havet

Fakta Bilder

72m2 2 Sovrum i Cala Vinyes

Denna välskötta duplexlägenhet ligger i ett samhälle i frontlinjen med havsutsikt och direkt tillgång till havet. Layouten är som följer: på entréplanet hittar du vardagsrum / matsal, separat kök med tvättstuga och en rymlig täckt terrass på 18 m2. På övervåningen finns två sovrum (ursprungligen var 3 sovrum, som den nuvarande ägaren omvandlade till 2) och 2 badrum. Fastigheten är i mycket gott skick och har precis fått nya fönster och luftkonditionering installerade.
 • Boyta

  72m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02RTTG
 • Badrum

  2
 • Pris

  575 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: