Lavin Estates | Mysig duplexlägenhet med havsutsikt i litet komplex
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Mysig duplexlägenhet med havsutsikt i litet komplex

Fakta Bilder

145m2 2 Sovrum i Costa de la Calma

Denna mycket rymliga och ljusa duplexlägenhet ligger i ett litet, exklusivt komplex i Costa de la Calma. Den unika, lekfulla arkitektoniska stilen utstrålar en känsla av medelhavsromantik. Den vackra lägenheten i söderläge med havsutsikt garanterar många soltimmar på de rymliga terrasserna. Förutom terrassen, som kan nås direkt från både vardagsrummet och det stora sovrummet, erbjuder utomhusområdet också en vacker gemensam pool med gott om plats för att umgås och koppla av i solen i gott sällskap. Båda sovrummen har rymliga en-suite badrum som har renoverats stilfullt. Lägenheten har också en gästtoalett, ett förråd och en tvättstuga. Ytterligare funktioner: Luftkonditionering h/c, elvärme, öppen spis, insektsnät, dubbelglasade fönster, elektriska fönsterluckor, utvändiga markiser, underjordisk parkeringsplats
 • Boyta

  145m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02V4NA
 • Badrum

  2
 • Pris

  795 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: