Lavin Estates | Mysig duplexvåning med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Mysig duplexvåning med havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

80m2 3 Sovrum i Cas Catala - Sold

Beläget i Cas Catalá, bara några minuter från stranden och nära restauranger och barer, hittar du denna ljusa och charmiga duplex på 90 kvm på en 215 kvm stor tomt. På första våningen har du matsalen / vardagsrummet samt det fullt utrustade köket, alla med underbar havsutsikt. Genom en trappa som leder till bottenvåningen har du det stora sovrummet med eget badrum och ytterligare 2 sovrum som delar ett badrum. Därifrån kommer du att kunna komma åt terrassen på 100 kvm med sin privata trädgård där du också kommer att kunna njuta av havsutsikten. Fastigheten har en parkeringsplats och har luftkonditionering varm / kall.
 • Boyta

  80m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02Q1EF
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: