Lavin Estates | Mysig lägenhet med delvis havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Mysig lägenhet med delvis havsutsikt

Fakta Bilder

135m2 3 Sovrum i Paseo Marítimo

Mycket nära Paseo Marítimo i Palma och shoppingcentret Porto Pi, ett av de största centren i Palma de Mallorca, presenterar vi denna rymliga lägenhet med delvis havsutsikt. Lägenheten ligger i en bra gemenskap av ägare och består av 3 sovrum och 2 badrum, ett av dem med eget badrum. Från den härliga balkongen, framför det ljusa vardagsrummet / matsalen, kan du se en del av hamnen medan du äter lunch eller middag. Garage parkeringsplats med förvaring.
 • Boyta

  135m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02S7AC
 • Badrum

  2
 • Pris

  785 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: