Lavin Estates | Mysig nybyggd takvåning med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Mysig nybyggd takvåning med havsutsikt

Fakta Bilder

90m2 2 Sovrum i La Bonanova

I ett bra och lugnt bostadsområde i Bonanova, bredvid en grön zon, är det lilla exklusiva bostadsområdet Parallel West för närvarande under uppbyggnad. Det består av 3 duplex trädgårdslägenheter med privat pool och 3 duplex takvåningslägenheter med takterrass och pool. Detta hållbara nybyggnadsprojekt kan kännas igen på den moderna arkitekturen. Det som utmärker projektet är de två fasaderna, som består av ett ramverk av värmebehandlade furupaneler. Dessa skapar inte bara ett mycket intressant utseende på fasaden, utan ger också fascinerande spel på ljus och skuggor, som projiceras in i bostadsutrymmena. De har också gett namn åt komplexet Parallel West och dess systerkomplex Parallel East, som ligger i omedelbar närhet. Träpanelerna framför fönstren kan höjas elektriskt, så att de fungerar som en pergola ovanför terrasser och fönster under de varma sommarmånaderna. Denna fantastiska duplex takvåning erbjuder havsutsikt från varje våning. På nedre våningen finns 2 rymliga dubbelrum med eget badrum. På övervåningen finns det öppna vardagsrummet och matsalen med ett integrerat kök och en liten, mycket privat terrass, från vilken du också kan komma åt den rymliga takterrassen med pool. Detta inbjuder dig att ta ett solbad med en fantastisk utsikt eller att njuta av de varma sommarkvällarna med en middag under stjärnorna. Till den ytterligare utrustningen hör: Dubbelglasade träfönster, persienner, ekparkettgolv, terrasser med IPE-lövträplankor, inbyggda Miele-apparater, luftkonditionering, golvvärme, två underjordiska parkeringsplatser och ett förråd. Dessutom finns ett luftkonditionerat fitnessområde tillgängligt för alla invånare.
 • Boyta

  90m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02L3NA
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 375 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: