Lavin Estates | Mysigt familjehem ovanför Bendinat Golf
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Mysigt familjehem ovanför Bendinat Golf

Fakta Bilder

144m2 3 Sovrum i Bendinat

Detta charmiga radhus ligger i Bendinat, ett av de mest eftertraktade områdena på sydvästra Mallorca. Det mysiga och inbjudande huset ligger i ett litet bostadsområde med endast 14 enheter och sträcker sig över två våningar. På bottenvåningen finns ett kök med öppen planlösning, ett rymligt vardagsrum med högt i tak och träbjälkar, en matplats med ytterligare ett vardagsrum samt två sovrum och ett badrum. Från denna nivå kan du komma åt de vackra utomhusområdena som erbjuder både omfattande täckta och öppna terrasser. Komplettera med en grillplats och trädgårdar. På övervåningen finns det stora sovrummet med eget badrum och en privat terrass med utsikt över bergen. Ytterligare funktioner inkluderar två eldstäder, split luftkonditionering, en separat tvättstuga, trä garderober, ett privat garage och en vacker gemensam pool inom bostadsområdet.
 • Boyta

  144m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02V8I7
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 150 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: