Lavin Estates | Naturstensvilla i charmigt bostadsområde
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Naturstensvilla i charmigt bostadsområde

Fakta Bilder

207m2 3 Sovrum i Santa Ponsa

Denna charmiga naturstensvilla med privat pool ligger i ett mycket populärt bostadsområde vid Medelhavet med endast 33 enheter i ett perfekt läge - alla viktiga infrastrukturella bekvämligheter som golfbanor, marina Port Adriano, sandstrand och olika shoppingmöjligheter finns i omedelbar närhet. Det södervända huset är mycket privat inom bostadsområdet. Förutom en pool och en privat medelhavsträdgård erbjuder utomhusområdet många öppna och skuggiga terrass- och loungeområden som inbjuder dig att koppla av eller umgås på sommaren och vintern. På bottenvåningen finns ett kök med öppen planlösning, vardagsrum och matplats, sovrum med omklädningsrum och eget badrum samt en gästtoalett. På övervåningen finns ytterligare tre sovrum och ett badrum med eget badrum samt en privat solterrass på ca 20 kvm. Solälskare och simmare, men särskilt barn, kommer att njuta av den rymliga saltvattenpoolen. En öppen spis, luftkonditionering w / c, tvättstuga, garage, privat stänkpool gör denna smakfulla stenvilla till den perfekta året runt fastigheten eller semesterbostaden.
 • Boyta

  207m2
 • Tomt

  381m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02PX8Q
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 100 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: