Lavin Estates | Ny högkvalitativ lägenhet nära stranden
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ny högkvalitativ lägenhet nära stranden

Fakta Bilder

155m2 4 Sovrum i Santa Ponsa

I den populära kuststaden Santa Ponsa, på gångavstånd från stranden och centrum, ligger bostadsprojektet Santa Ponsa Living, som för närvarande är under uppförande, på en kulle med fantastisk utsikt över omgivningen. Uppdelat på 3 byggnader byggs totalt 24 rymliga och högkvalitativa lägenheter på 4 våningar. Tack vare det utmärkta läget ovanför byn erbjuder även trädgårdslägenheterna en fantastisk utsikt över omgivningarna i Santa Ponsa, grönområden, golfbanor, berg och från 3: e våningen över havet. Varje lägenhet har 4 sovrum och 3 badrum, 2 av dem en suite, ett kök med en matlagningsö integrerad i det öppna vardagsrummet och matplatsen, samt en tvättstuga. Lägenheterna på bottenvåningen har privata trädgårdar, medan takvåningarna imponerar med en privat takterrass med pool och havsutsikt. Alla andra enheter har två täckta terrasser, tillgängliga från sovrummet och vardagsrummet och matplatsen. Lägenheterna har marmorgolv både inomhus och utomhus, Duravit eller liknande sanitetsanläggningar med hängande WC, Grohe eller liknande armaturer, inbyggda Miele-apparater inklusive vinkylskåp och KNX Zennio smart home med styrning av belysning, fönsterluckor, luftkonditionering (Daikin) och golvvärme med individuell rumsregulator. En infinitypool med solterrass och gemensamma trädgårdar samt en paddelbana kompletterar utomhusanläggningarna. Dessutom kan parkeringsplatser i det underjordiska garaget köpas. Santa Ponsa erbjuder inte bara fantastisk natur med många stränder och golfbanor i närheten utan också optimal infrastruktur med bra förbindelser bara 15 minuter från Palma.
 • Boyta

  155m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02QGSK
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 298 700 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: