Lavin Estates | Ny inflyttningsklar villa med högsta standard
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ny inflyttningsklar villa med högsta standard - Sold

Fakta Bilder

527m2 4 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna rymliga nybyggda villa ligger i ett mycket bra och lugnt läge i Santa Ponsa, nära den charmiga Club Nautico. Du kan förvänta dig en tekniskt ultramodern villa, byggd och utrustad i den exceptionella strandhuskänslan. Villans layout är utformad på ett sådant sätt att det finns ett mycket ljust och öppet inre område som löper perfekt in i utomhusområdet. Det är här det mesta av sommarlivet kommer att äga rum - tillräckligt med skugga tillhandahålls så att även på de hetaste sommardagarna kommer alla att hitta sin egen personliga favoritplats i skuggan. Förutom den öppna planlösningen med vardagsrum och matplats finns det totalt fyra sovrumssviter med fyra badrum och en gästtoalett. Denna underbara fastighet har precis färdigställts och är redo att flytta in. Andra extrafunktioner: omklädningsrum i det stora sovrummet, golvvärme (värmepump), luftkonditionering, öppen spis, tvättstuga.
 • Boyta

  527m2
 • Tomt

  1450m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02GFEX
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: