Lavin Estates | Ny lägenhet nära stranden och golfbanan
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ny lägenhet nära stranden och golfbanan - Sold

Fakta Bilder

111m2 3 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna attraktiva och moderna lägenhet ligger i ett exklusivt nybyggt bostadsområde och kännetecknas av sin närhet till de tre golfbanorna i Santa Ponsa, den nya Mallorca Country Club, samt till den moderna marinan i Port Adriano. Lägenheten har tre sovrum och två badrum, och en öppen planlösning med vardagsrum/matplats med tillgång till den rymliga täckta terrassen där du kan njuta av öppen och vacker utsikt över bergen. En perfekt tillflyktsort för familj och vänner. Dessutom finns det en rymlig gemensam pool för solsökare och vattenfans i det mycket välskötta bostadsområdet. Andra funktioner inkluderar: Luftkonditionering w / c, golvvärme, tvättstuga med förråd och en parkeringsplats. Denna fastighet är perfekt som semesterfastighet eller som huvudbostad, antingen för familjer med barn eller för par.
 • Boyta

  111m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02T1WS
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: