Lavin Estates | Ny lyxvilla inom gångavstånd till stranden
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ny lyxvilla inom gångavstånd till stranden

Fakta Bilder

480m2 4 Sovrum i Portals

Denna nybyggda villa ligger en kort promenad från Portals Nous-stranden och är klar för våren 2024. kommer att erbjuda lyxiga kvaliteter för att tillfredsställa den mest kräsna köparen. Fastigheten erbjuder 4 sovrumssviter, en öppen planlösning med delvis havsutsikt, rymligt Siematic-kök med Gaggenau-apparater och gott om terrasser som flyter ut till det vackra poolområdet. Förutom garageparkering för 1 och säker parkering för 2 bilar, kommer det att finnas ett spa- och gymområde med en inomhuspool och bastu. Denna modernt designade villa kommer att ha luftkonditionering, golvvärme, sten- och trägolv, elektriska persienner, trädgård och en takterrass för att njuta av den sista solen.
 • Boyta

  480m2
 • Tomt

  790m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02K6XH
 • Badrum

  4
 • Pris

  7 475 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: