Lavin Estates | Ny rymlig familjevilla med öppen utsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ny rymlig familjevilla med öppen utsikt - Sold

Fakta Bilder

396m2 5 Sovrum i Cala Vinyes - Sold

Denna nybyggda villa med kvalitetsfinish ligger i det lugna bostadsområdet Cala Vinyes och erbjuder generösa ljusfyllda vardagsrum med fönster från golv till tak med utsikt över de gröna områdena med panoramautsikt. En rymlig trädgård och stor pool gör detta till det perfekta semester- eller permanenta hemmet för att njuta av tid med vänner och familj. När man kommer in i villans foajé leder trappan till ett öppet kök med en stor ö, matplats och vardagsrum, som alla vetter ut mot täckta och öppna terrasser. Det finns en sovrumssvit på denna nivå och även en gästtoalett. På första våningen finns ytterligare tre sovrumssviter och ett vackert master bedroom med omklädningsrum stort badrum med badkar där du kan njuta av utsikten i västerläge. På nedre våningen finns en tvättstuga, ett rum med flera användningsområden för antingen gym / biograf, ett extra rum med badrum, förråd och tekniska rum och ett stort garage för 3 bilar. Takterrassen erbjuder den perfekta platsen för en solnedgång sundowner. På fastigheten finns golvvärme, luftkonditionering, saltvattenpool med infällbart lock, jacuzzi, domotic-system, elektriska fönsterluckor, larmsystem och trädgårdsbevattning. Stränder, restauranger och bekvämligheter ligger inom 10 minuters promenad.
 • Boyta

  396m2
 • Tomt

  1500m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02SO2G
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: