Lavin Estates | Ny villa i minimalistisk stil med tillgång till havet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ny villa i minimalistisk stil med tillgång till havet

Fakta Bilder

1070m2 9 Sovrum i Camp de Mar

Denna lyxvilla ligger bara några minuter från den vackra stranden och golfbanan i Camp de Mar. Det är en av de få fastigheter som har direkt tillgång till havet. Denna moderna fastighet i minimalistisk stil består av ett huvudhus och ett separat gästhus. Huvudbyggnaden sträcker sig över 780 m² och har fyra sovrum och fyra badrum, ett ljust vardagsrum, ett modernt och fullt utrustat kök, en matsal samt två rymliga terrasser som erbjuder en fantastisk havsutsikt. Gästhuset på 287 m² har tre sovrum och tre badrum, ett vardagsrum och ett litet amerikanskt kök. Dessutom finns det en lägenhet för personal, som består av två små sovrum, ett badrum och en separat ingång. Dessutom har hela fastigheten 415 m² öppna och takförsedda terrasser, ett garage för upp till tre fordon, en hiss, en pool, en inomhuspool, en bastu, tillgång till havet, golvvärme och luftkonditionering.
 • Boyta

  1070m2
 • Tomt

  2368m2
 • Sovrum

  9
 • Property ID

  018UAH
 • Badrum

  8
 • Pris

  15 000 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: