Lavin Estates | Ny villa med panoramautsikt över havet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ny villa med panoramautsikt över havet - Sold

Fakta Bilder

222m2 3 Sovrum i Costa d'en Blanes - Sold

Denna ljusa fastighet ligger på en kulle i Costa d'en Blanes och erbjuder spektakulär panoramautsikt över havet och grönskan från första stund. Det är bekvämt beläget 3 minuter från hamnen i Puerto Portals, internationella skolor och bekvämligheterna i Portals Nous. Entréplanet erbjuder en rymlig foajé och sittgrupp, en generös master suite med omklädningsrum och privat terrass, en gästsvit och ett 3: e sovrum med separat badrum. Båda har tillgång till terrasser. Det finns också möjlighet att skapa ett 4: e sovrum om så önskas. Trappor leder ner till vardagsrummet där det finns ett välkomnande kök med öppen planlösning med separat tvättstuga och förvaring, matplats, öppen spis, gästtoalett och vardagsrum. Dessa områden flyter ut till poolen med havsutsikt och matsalsterrassen med täckta och otäckta områden, perfekt för att njuta av Medelhavets livsstil utomhus året runt. En kväll på terrassen och titta på himlen ändra färger är oförglömlig! Fastigheten som säljs möblerad som sett, erbjuder h / c air con, golvvärme och parkering för två bilar.
 • Boyta

  222m2
 • Tomt

  751m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02MV1Z
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: