Lavin Estates | Ny villa med panoramautsikt över havet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ny villa med panoramautsikt över havet

Fakta Bilder

450m2 5 Sovrum i Costa d'en Blanes

Denna nya villa ligger inbäddad i en frodig tropisk trädgård och förkroppsligar det bästa av Medelhavets livsstil. Panoramautsikt över havet, öppen planlösning, rymliga terrasser för underhållning, en uppfriskande saltvattenpool i strandstil och en blandning av moderna och traditionella material. Fastigheten erbjuder ett vackert ljusfyllt vardagsrum med fönster från golv till tak som flyter ut till terrasserna, 5 sovrumssviter inklusive ett generöst sovrum och alla med tillgång till öppna terrasser. På nedre plan finns ett stort garage för minst 3 bilar, tvättstuga, gott om förvaring och antingen ett stort gym eller 6: e sovrum med eget badrum. Fastigheten har golvvärme, luftkonditionering, saltvattenpool, garage och öppen parkering och ett larmsystem.
 • Boyta

  450m2
 • Tomt

  947m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02T3QU
 • Badrum

  6
 • Pris

  5 500 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: