Lavin Estates | Nybyggd duplex trädgårdslägenhet med pool
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd duplex trädgårdslägenhet med pool - Sold

Fakta Bilder

180m2 4 Sovrum i San Agustin - Sold

Välkommen till din drömlägenhet i San Agustin! Denna exklusiva nybyggda duplexlägenhet erbjuder allt du kan önska dig. De 4 sovrummen och 3 badrummen är fördelade på två rymliga våningar och erbjuder tillräckligt med utrymme för hela familjen eller för att bjuda in vänner. De moderna möblerna och den eleganta designen med många små extrafunktioner ger en lyxig atmosfär. Njut av avkopplande kvällar på de rymliga terrasserna med en fantastisk utsikt medan du beundrar solnedgången. Svalka dig och ha kul i den privata poolen, som är exklusivt tillgänglig för dig. Dessutom erbjuder det gemensamma komplexet förstklassiga bekvämligheter. En infinitypool ovanför taken i San Agustin inbjuder dig att simma och sola, medan fitnessområdet och bastun gör att du kan hålla dig i form och koppla av. Läget för denna lägenhet är helt enkelt oslagbart. Den ligger inom gångavstånd från sandstranden i den populära bukten "Cala Major", så att du kan njuta av solen och havet när som helst. Du hittar också en mängd olika restauranger, barer och butiker i närheten för din bekvämlighet. Kontakta oss för mer information och boka tid för visning. Missa inte chansen att hitta ditt hem i denna förstklassiga duplex nybyggda lägenhet.
 • Boyta

  180m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02S82Y
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: