Lavin Estates | Nybyggd finca för de högsta kraven
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd finca för de högsta kraven

Fakta Bilder

400m2 4 Sovrum i Capdella

Denna förstklassiga nybyggda finca, som kommer att stå klar i slutet av 2023, uppfyller de högsta kraven och glänser med detaljer när det gäller innovation, den senaste tekniken och design, utan att utesluta den charm du kan förvänta dig av en finca-fastighet. När du kommer in i huset hittar du ett rymligt vardagsrum, ett Dica-designerkök, ett angränsande tvättstuga, en matplats med öppen planlösning, ett separat rum som kan användas som kontor och en gästtoalett. På övervåningen finns ytterligare 3 sovrum med en-suite badrum, det stora sovrummet har också en egen balkong där du kan njuta av en otroligt vacker utsikt över Es Capdellà-landskapet. Saltvattenpoolen är inbäddad i en charmig medelhavsträdgård, från vilken du också har tillgång till en separat 90 m2 källare, som kan användas som gym, hemmabio, spa eller något annat. Fastigheten byggdes på en av de två angränsande tomterna, som kan separeras och erbjuder möjligheten att bygga ytterligare 2 fastigheter.
 • Boyta

  400m2
 • Tomt

  3293m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02TXMU
 • Badrum

  4
 • Pris

  4 100 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: