Lavin Estates | Nybyggd lägenhet med utsikt över havet och hamnen
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd lägenhet med utsikt över havet och hamnen

Fakta Bilder

117m2 2 Sovrum i Paseo Marítimo

Detta lyxiga lägenhetskomplex med 15 exklusiva lägenheter med havsutsikt har just färdigställts i den första havslinjen på den berömda Paseo Marítimo i Palma. Förutom en modern design och fantastisk utsikt erbjuder det en stor utomhuspool med solterrass och ett wellnessområde med gym, bastu och en inomhuspool. Dessutom har den hissar och ett stort underjordiskt garage i 3 plan med generösa parkeringsplatser, laddningsstationer för elbilar och förråd. Här bor du modernt och bekvämt alldeles intill den berömda och lyxiga Club de Mar, som varje år välkomnar några av världens största superyachter och som just nu genomgår en total modernisering och uppfräschning. Palmas centrum kan nås på några minuter och flygplatsen ligger bara 10 minuters bilresa bort. Den moderna byggnaden är särskilt anmärkningsvärd för sin asymmetriska form, högkvalitativa glasfasad och speciella stenbeklädnad. De totalt 12 lägenheterna och 3 duplex takvåningarna har alla öppen planlösning med vardagsrum och matsal med integrerat kök med köksö och rymliga terrasser. Tack vare de stora fönstren från golv till tak är alla lägenheter ljusa och flödar över av ljus. De tillgängliga lägenheterna har alla 2 sovrum med eget badrum eller 3 sovrum och 2 badrum, varav ett är eget badrum. Den högkvalitativa inredningen i lägenheterna inkluderar: Nolte designkök med inbyggda Siemens-apparater och Bora-häll med integrerad fläkt, inbyggda garderober, golvvärme, luftkonditionering w / c och ett KNX smart-home-system.
 • Boyta

  117m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02REU9
 • Badrum

  2
 • Pris

  2 450 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: