Lavin Estates | Nybyggd takvåning i modern komplex
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd takvåning i modern komplex

Fakta Bilder

72m2 2 Sovrum i Son Armadams

Det moderna bostadsområdet "Bellver Place" med 8 lägenheter och 2 takvåningar samt en liten gemensam pool ligger i Palmas stadsdel Son Armadams, bara några minuters promenad från det vackra slottet Bellver och den stora gröna parken som omger det. Hamnen i Palma, den trendiga stadsdelen Santa Catalina och stadens centrum ligger också inom gångavstånd. Olika butiker och restauranger finns precis utanför dörren. Den tilltalande arkitekturen och designen, som huvudsakligen använder naturmaterial, samt träarbeten på fasaden, tillsammans med vackra planteringar, skapar en liten oas i staden. Det finns 2 lägenheter på varje våning i byggnaden, som alla erbjuder en öppen planlösning med vardagsrum och matplats med ett integrerat kök, fönster från golv till tak och tillgång till en terrass. I centrum för de två takvåningarna finns den privata takterrassen med pool och loungeområde. Alla lägenheter från första våningen och uppåt har 2 dubbelrum med eget badrum, minst ett av dem har också tillgång till en terrass. Lägenheterna på bottenvåningen är utrustade med 1-2 sovrum och 1-2 badrum. Dessutom har alla enheter golvvärme, luftkonditionering, indirekt belysning och inredningssnickerier i ek. Porslinsgolven i mikrocementlook samt de designade köken och badrummen kommer från det välkända företaget Porcelanosa. Ett förråd för varje lägenhet och en parkeringsplats för takvåningarna ingår också i priset. För övriga lägenheter finns möjlighet att köpa till en parkeringsplats i det underjordiska garaget.
 • Boyta

  72m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02ORGE
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 420 250 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: