Lavin Estates | Nybyggd takvåning med bästa havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd takvåning med bästa havsutsikt

Fakta Bilder

171m2 3 Sovrum i Paguera

Modernt lyxboende, intelligenta planlösningar och en drömlik panoramautsikt över Medelhavslandskapet och havet till de pittoreska Malgratsöarna - allt detta erbjuds av detta unika nybygge på sydvästra Mallorca. Projektet består av 2 bostadsområden: Ett komplex med totalt 28 exklusiva lägenheter i 3 byggnader och en inbjudande gemensam pool med chill-out-område och poolbar. Här kan du njuta av en fantastisk havsutsikt även från trädgårdslägenheterna. I de 6 byggnaderna i det andra komplexet, med 2 stora gemensamma pooler och en lekplats, byggs ytterligare 42 lyxlägenheter. Dessutom har båda komplexen en underjordisk parkeringsplats. Projektets huvudfokus låg på integrering i det ursprungliga landskapet. Frodiga medelhavsväxter ger samhället den speciella atmosfären av en medelhavsoas. Dessutom kännetecknas det av ett sofistikerat arkitektoniskt koncept, utvecklat av ett internationellt team av arkitekter. Alla lägenheter har stora fönster, högt i tak och övertygar med en fantastisk kombination av naturmaterial och moderna element. Det övergripande konceptet kompletteras av en väl genomtänkt och mycket högkvalitativ interiör: designkök och inbyggda skåp från Poliform, Miele-apparater, Sonos ljudsystem, Fantini-beslag, minimalistiska fönster från golv till tak från Panoramah och mycket mer. Alla trädgårdslägenheter har stora, lummiga trädgårdar och de flesta takvåningarna har takterrasser med loungeområden och jacuzzis. Flera stränder samt kaféer och restauranger ligger inom gångavstånd.
 • Boyta

  171m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02QELF
 • Badrum

  3
 • Pris

  3 595 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: