Lavin Estates | Nybyggd takvåning med fantastisk havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd takvåning med fantastisk havsutsikt

Fakta Bilder

112m2 3 Sovrum i San Agustin

I ett lugnt bostadsområde i San Agustín, 5 minuter med bil från Palma och 15 minuter med bil från flygplatsen, byggs för närvarande det exklusiva bostadsområdet "APM Suites" med endast 4 enheter, uppdelade i 2 byggnader. Det byggs av en känd fastighetsutvecklare med många års erfarenhet av att bygga högkvalitativa fastigheter på Mallorca. De 2 duplex trädgårdslägenheterna och 2 duplex takvåningarna har alla en privat pool och de flesta av dem har havsutsikt. Förutom den vackra, helt renoverade yacht- och segelbåtshamnen Cala Nova erbjuder San Agustín många restauranger, butiker och en liten strand. Den glamorösa marinan i Puerto Portals, flera golfbanor, många andra stränder och internationella skolor ligger i omedelbar närhet. De två lägenheterna på bottenvåningen har 3 dubbelrum med eget badrum och ett rymligt vardagsrum med ett öppet kök med köksö, som vetter mot den rymliga terrassen med egen pool och trädgård. Takvåningarna har en fantastisk havsutsikt och en stor takterrass med privat pool, ett stort vardagsrum med öppet kök och tillgång till en annan rymlig terrass med havsutsikt. Dessutom har de 2 dubbelrum med eget badrum, samt ett 3: e badrum och 3: e rum som kan användas som barnrum eller kontor. Ytterligare utrustning inkluderar: luftkonditionering, golvvärme med gas, hamrat naturstengolv, parkett från Grato, modernt öppet kök med inbyggda Miele-apparater eller liknande, tvättstuga, smart hem och mycket mer. De två lägenheterna i den övre byggnaden har också en parkeringsplats utomhus. Parkeringsplatser i den underjordiska parkeringen kan köpas.
 • Boyta

  112m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02MK37
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 350 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: