Lavin Estates | Nybyggd takvåning med fantastisk havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd takvåning med fantastisk havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

112m2 3 Sovrum i San Agustin - Sold

I ett lugnt bostadsområde i San Agustín, ca 5 minuters bilresa från Palma och ca 15 minuters bilresa från flygplatsen, färdigställdes nyligen detta lilla exklusiva bostadsområde med endast 4 enheter, fördelat på 2 byggnader. Det byggdes av en känd utvecklare med många års erfarenhet av att bygga högkvalitativa fastigheter på Mallorca. Takvåningarna har en fantastisk havsutsikt och en stor drömlik takterrass med privat pool, samt ett stort vardagsrum med öppet kök och tillgång till en annan rymlig terrass med havsutsikt. Dessutom har de 2 dubbelrum, vart och ett med eget badrum, samt ett tredje badrum och ett tredje rum som kan användas som barnrum eller kontor. Andra funktioner inkluderar: Luftkonditionering, golvvärme med gas, ljust hamrat naturstengolv, parkettgolv av Grato, modernt öppet kök med inbyggda Miele-apparater, tvättstuga, inredning av ICONICO i matt svart, inbyggda garderober, smart hem och mycket mer. Hissen, som leder direkt in i takvåningen och förbinder båda nivåerna, är ett annat plus. Två utomhusparkeringsplatser samt en parkeringsplats i det underjordiska garaget i det exklusiva bostadsområdet ingår i priset. San Agustín erbjuder många restauranger samt shoppingmöjligheter och en liten badvik förutom den vackra, nyligen renoverade yacht- och segelbåtshamnen Cala Nova. Den fashionabla yachthamnen Puerto Portals, flera golfbanor, ytterligare sandstränder och internationella skolor ligger i omedelbar närhet.
 • Boyta

  112m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02MFHV
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: