Lavin Estates | Nybyggd takvåning med fantastisk havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd takvåning med fantastisk havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

120m2 3 Sovrum i San Agustin - Sold

I Cala Major, i utkanten av Mallorcas pulserande öhuvudstad Palma, byggs för närvarande det nya projektet Ever One som består av totalt 37 moderna lägenheter av hög kvalitet fördelade på två byggnader - Sky och Oasis - samt en vackert utformad gemensam infinitypool och solig terrass med spektakulär havsutsikt. Dessutom finns ett gym och en bastu tillgängliga för alla boende. Gångavstånd till många kaféer, restauranger och butiker samt till sandstränder (Cala Major-stranden ligger bara 200 meter bort) och närheten till stadens centrum och flygplatsen (ca 15 minuter med bil) gör Ever One till det perfekta semesterboendet. Den autentiska marinan i Cala Nova, golfbanan i Bendinat och den eleganta marinan i Puerto Portals ligger också bara ett stenkast bort. Takvåningarna består av 3 dubbelrum och ett rymligt vardagsrum och matplats med öppet kök och tillgång till en delvis täckt terrass och med hisnande havsutsikt från vardagsrummet samt från den privata takterrassen med egen pool. Den högkvalitativa utrustningen inkluderar ett modernt öppet kök med Siemens inbyggda apparater, inbyggda garderober, golvvärme, luftkonditionering, ekparkett i flera lager i sovrummen och naturstengolv i resten av lägenheten. En parkeringsplats i det underjordiska garaget ingår i köpeskillingen för varje lägenhet.
 • Boyta

  120m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02K0GR
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: