Lavin Estates | Nybyggd takvåning med fantastisk havsutsikt och…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd takvåning med fantastisk havsutsikt och panoramautsikt

Fakta Bilder

158m2 3 Sovrum i Paguera

Den nybyggda takvåningen står för modernt lyxboende med intelligent rumsplanering och en drömlik panoramautsikt över Medelhavslandskapet och havet till de pittoreska Malgratsöarna. Allt detta erbjuds i detta unika nybygge på sydvästra Mallorca. MAR-komplexet med totalt 28 exklusiva lägenheter i 3 byggnader och en inbjudande gemensam pool med chill-out-område och poolbar erbjuder också underjordisk parkering och förvaringsutrymme. Huvudfokus för detta projekt var integrationen i det ursprungliga landskapet. Frodiga medelhavsplanteringar ger komplexet den speciella atmosfären av en medelhavsoas. Det kännetecknas också av ett sofistikerat arkitektoniskt koncept som utvecklats av ett internationellt team av arkitekter. Lägenheterna har stora fönsterfronter, högt i tak och övertygar med en lyckad kombination av naturmaterial och moderna element. Det övergripande konceptet avrundas av en väl genomtänkt och mycket högkvalitativ interiör: designkök och inbyggda skåp från Poliform, Miele-apparater, Fantini-beslag, minimalistiska fönster från golv till tak från Panoramah och mycket mer. Andra ytterligare funktioner inkluderar skuggning i alla sovrum, en fullt utrustad takterrass och badrumsradiatorer. Flera stränder samt kaféer och restauranger ligger inom gångavstånd.
 • Boyta

  158m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02TC84
 • Badrum

  2
 • Pris

  2 995 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: