Lavin Estates | Nybyggd villa av hög kvalitet i Nova Santa Ponsa
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd villa av hög kvalitet i Nova Santa Ponsa - Sold

Fakta Bilder

344m2 4 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna högkvalitativa nybyggda lyxvilla ligger i ett lugnt läge i Santa Ponsa och har nyligen färdigställts. Med en generös bostadsyta på nästan 500 m2 sträcker sig denna drömvilla över en rymlig, barnvänlig tomt på 1393 m2 i ett privilegierat läge med förstklassig tillgång till hela infrastrukturen i Santa Ponsa. I omedelbar närhet finns både golfbanor och stränder lättillgängliga inom en kort bilresa, liksom Club Nautico och den berömda Port Adriano. Dessutom finns det ett brett urval av förstklassiga restauranger, butiker och ett brett utbud av tjänster mindre än 10 minuter bort. Internationella skolor ligger också en kort bilresa bort. Den rymliga medelhavsträdgården som omger huset har utformats med stor omsorg och erbjuder inte bara avskildhet utan skapar också en avkopplande atmosfär. Här har barnen gott om utrymme att leka och hela familjen kan njuta av Medelhavets utomhusliv till fullo. Mitt i trädgården sträcker sig en imponerande 16-meters pool, som inte bara inbjuder dig att uppdatera dig själv, utan också ger idrottare tillräckligt med utrymme för att träna. Villan sträcker sig över två våningar samt en källare. När du kommer in i huset möts du av en rymlig entréhall med dubbla höjder och stora fönster som skapar en ljus och inbjudande atmosfär. På bottenvåningen finns ett mysigt vardagsrum med en inbjudande öppen spis, en prestigefylld matsal och ett rymligt kök med en matlagningsö. Dessa områden kommer utan tvekan att bli de centrala mötesplatserna för familj och vänner. De är perfekt anslutna till de täckta terrasserna, som erbjuder skydd mot solen och en träterrass för solbad. Verandan bredvid köket har också en grillplats och ett utomhusbadrum. På bottenvåningen finns också ett sovrum med eget badrum, ett extra kök, ett förråd, en gästtoalett och ett rymligt garage för två bilar. En imponerande stentrappa leder till första våningen där det finns två rymliga sovrum med eget badrum och omklädningsrum. Ett galleri, som kan användas som läs- eller studieområde, skiljer dessa sovrum åt och leder till det stora sovrummet med ett rymligt omklädningsrum och ett lyxigt badrum. Det finns också två terrasser på denna våning, vardera ca 35 m2 stora, med utsikt över de omgivande bergen. I källaren, förutom tvättstugan och tvättstugan, finns också ett stort rum som kan användas som ett biorum, gym, vinkällare etc., beroende på den nya ägarens önskemål. Fastigheten är fullt utrustad med golvvärme, luftkonditionering, ett högkvalitativt ljudsystem, ett pålitligt larmsystem och ett automatiskt bevattningssystem. Om du letar efter en högkvalitativ ny villa i modern medelhavsstil med ett centralt läge på sydvästra Mallorca, se till att boka en tid för att se denna unika villa.
 • Boyta

  344m2
 • Tomt

  1393m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02TECB
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: