Lavin Estates | Nybyggd villa i exklusivt område
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd villa i exklusivt område

Fakta Bilder

304m2 4 Sovrum i Santa Ponsa

Villa TWELVE presenterar sig i en tidlös och modern design, som är ren och enkel, men som inte på något sätt verkar kall eller puristisk. Därför har man använt medelhavsmaterial som natursten och träelement. Den öppna planlösningen skapar en mycket behaglig känsla av rymd. Vardagsrummet och köket kommunicerar genom de öppna ytorna och är nästan helt försedda med fönsterfronter och täckta terrasser som gränsar till den fantastiska infinitypoolen. En höjdpunkt här är uteplatsen (atrium), som skapar en speciell atmosfär med sina snyggt installerade växter. Uteplatsen är anlagd med medelhavsväxter och mycket gräs. Det finns också ett loungeområde för solstolar och mysiga möbler. Trädgården och poolområdet är sydvästläge och lovar därmed gott om solljus. Dessutom garanteras avskildhet tack vare den omgivande trädgården med palmer och pinjeträd. Villa TWELVE ligger i Nova Santa Ponsa, i en lugn cul-de-sacan i ett exklusivt område. Bara några minuters promenad bort ligger den första sandviken. På mindre än 5 minuter med bil kan du nå någon av de två exklusiva yachthamnarna, tre golfbanor, tennis- och fitnesscenter, men också byns kommersiella hjärta med stormarknader, internationella medicinska centra och massor av erbjudanden och tjänster. En intressant detalj för familjer är det faktum att den internationella offentliga skolan Balearic International College ligger bara några minuters bilresa bort. Funktioner: uppvärmd pool, laddningssystem för elbilar, takterrasser med modulärt Nova-kök / Gaggenau teppanyakis och grillar, B&O Hifi / TV / videoövervakningsinstallation med inbyggda Bowers & Wilkins högtalare, 4 terrasser i alla riktningar, Delvis havsutsikt från takterrassen.
 • Boyta

  304m2
 • Tomt

  1034m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02ORR3
 • Badrum

  3
 • Pris

  3 990 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: