Lavin Estates | Nybyggd villa med havsutsikt för högsta krav
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd villa med havsutsikt för högsta krav - Sold

Fakta Bilder

379m2 4 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna fantastiska fastighet erbjuder en mycket speciell hemtrevlig atmosfär som är mycket svår att kopiera. Den är modern men har ändå traditionella mallorkinska detaljer och ligger på en kulle i Nova Santa Ponsa. Här erbjuds fantastisk havsutsikt, vackra solnedgångar och allt inramat av fönster från golv till tak och generösa interiörer som vetter ut mot den rymliga terrassen och tar med naturen inomhus. Planlösningen sträcker sig över tre nivåer och inkluderar en öppen planlösning med kök och matsal med havsutsikt och flera terrasser. Det finns tre sovrum med eget badrum, inklusive master-sviten med ett badrum med utsikt över det kristallblå Medelhavet, och en separat gästsvit på nedre våningen. Detta hem har också en pool, spa och gym och ett stort garage.
 • Boyta

  379m2
 • Tomt

  912m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02KI3L
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: