Lavin Estates | Nybyggd villa med havsutsikt, söderläge
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd villa med havsutsikt, söderläge

Fakta Bilder

428m2 5 Sovrum i Paguera

Denna nybyggda villa ligger i ett förstklassigt bostadsområde i Paguera på den exklusiva sydvästra delen av Mallorca. Denna lyxiga fastighet erbjuder en perfekt blandning av modern design, högkvalitativa ytbehandlingar och hisnande havsutsikt, vilket ger en oöverträffad livsstil. Den spektakulära arkitekturen och de rymliga utomhus- och vardagsrumsområdena gör det till en unik fastighet. Alla fem sovrummen har en fantastisk havsutsikt. En hiss förbinder alla nivåer. Fastigheten har utrustats med högkvalitativa material samt köksapparater, inbyggda skåp samt ett intelligent bussystem. Andra funktioner i denna spektakulära villa är golvvärme med värmepump och solenergi, luftkonditionering (w / c), öppen spis, stor infinitypool och parkeringsplats för två bilar.
 • Boyta

  428m2
 • Tomt

  763m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02TK34
 • Badrum

  5
 • Pris

  6 950 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: