Lavin Estates | Nybyggd villa med utsikt över hamnen
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd villa med utsikt över hamnen - Sold

Fakta Bilder

613m2 3 Sovrum i Port Andratx - Sold

Denna moderna villa, som för närvarande är under uppbyggnad, ligger i centrum av Port Andratx, bara några minuters promenad från hamnen och med vacker utsikt över hamnen och bergen i Sierra Tramuntana. Fastigheten har 4 våningar, förbundna med en hiss och är utrustad med all möjlig toppmodern infrastruktur. Fastigheten har ett vardagsrum och kök med öppen planlösning och en otrolig takterrass med pool, trädgård, utomhusgrill. Den breda ingången ger enkel tillgång till de 4 parkeringsplatserna både i och utanför garaget. Färdigställandet är planerat till 2023.
 • Boyta

  613m2
 • Tomt

  1289m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02M7BA
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: