Lavin Estates | Nyckelfärdigt design- och villaprojekt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nyckelfärdigt design- och villaprojekt

Fakta Bilder

537m2 4 Sovrum i Cas Catala

Denna otroliga villa ligger i det mycket eftertraktade området Cas Catala och erbjuder ett utmärkt läge med panoramautsikt, perfekt för familjeliv. Villan har en genomtänkt designad layout med källare, bottenvåning, första våningen och en takterrass. Bland höjdpunkterna kan nämnas vidsträckta anlagda trädgårdar, fyra sovrum med eget badrum, ett kök med öppen planlösning integrerat med ett ljust vardagsrum, en gästtoalett, en pool, parkeringsplatser, ett spa och ett gym. Villan har exklusiva, helt naturliga material som används i en neutral färgpalett, vilket skapar en avslappnad men elegant atmosfär. Varje utrymme är utformat för att maximera det naturliga ljuset och optimera funktionaliteten. Ytterligare funktioner inkluderar hiss till alla våningar, en öppen spis, dubbelglasade fönster, luftkonditionering (varm/kall), golvvärme och en saltvattenspool. Färdigställandet är planerat till Q2 2027.
 • Boyta

  537m2
 • Tomt

  903m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02W9TF
 • Badrum

  4
 • Pris

  6 200 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: