Lavin Estates | Nytt projekt för ett exklusivt radhus
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nytt projekt för ett exklusivt radhus - Sold

Fakta Bilder

221m2 4 Sovrum i Santa Catalina - Sold

Detta eleganta radhusprojekt kommer att slutföras i slutet av 2023, erbjuder exceptionell stil samt komfort och kommer att uppfylla de högsta standarderna. Fastigheten kommer att fördelas på 4 rymliga våningar: bottenvåningen med ett generöst vardagsrum och matsal med öppet specialdesignat kök som leder till den vackra uteplatsen med ett trevligt poolområde, en gästtoalett och en privat garageparkering. På 1: a våningen finns 3 sovrum och 2 badrum - varav ett badrum; och hela 2: a våningen är bara för sovrummet som har ett rymligt omklädningsrum och ett stort badrum. Huset kommer också att ha en stor takterrass med sol hela dagen. Ytterligare funktioner: golvvärme, luftkonditionering h / c, dubbelglasfönster, inbyggt snickeri, trägolv och natursten i badrummen. På grund av det centrala läget är detta radhus perfekt för att tillbringa en fantastisk helg på ön, även för alla som vill njuta av den bohemiska atmosfären i Santa Catalina året runt.
 • Boyta

  221m2
 • Tomt

  155m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02OL6I
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: