Lavin Estates | Oas av välbefinnande nära stranden
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Oas av välbefinnande nära stranden

Fakta Bilder

331m2 5 Sovrum i Portals

Vem vill inte kunna välja mellan att ta ett dopp i den 16 meter långa poolen på morgonen eller gå 300 meter till stranden Bendinat och hoppa i havet. Alternativt kan man börja dagen i det välutrustade fitnessrummet eller med utsikt över havet medan man äter frukost på en av de tre rymliga terrasserna. Denna villa, som har renoverats till en mycket hög standard, imponerar med sin mycket goda kvalitet, lugna läge och förstklassiga inredning. Så snart du kommer in i villan har du en mycket trevlig levande känsla - huset har renoverats med stor uppmärksamhet på detaljer och charm och är perfekt för par och familjer som också skulle vilja bo på ön året runt. Det rymliga vardagsrummet med matplats och ett angränsande öppet designkök är perfekt för att ta emot gäster eller läsa en bok framför eldstaden. Det finns också ett sovrum med badrum på denna nivå, varifrån du har en fantastisk utsikt över infinity saltvattenpoolen. Några trappsteg leder till övervåningen - här finns ytterligare 3 sovrum som delar ett badrum samt det rymliga sovrummet med eget badrum och terrass med utsikt över havet. Det rymliga och charmiga huset har luftkonditionering, golvvärme, gasspis, Sonos ljudsystem, Google-övervakning, Klafs bastu, italienska designmöbler och är redo att flytta in fullt utrustat. Solcellssystemet med ansluten batterilagring och wallbox producerar en betydande del av elbehovet. Med den senaste isoleringen och Cortiso-fönster uppfyller huset de modernaste energistandarderna. Den omfattande och privata trädgården med angränsande terrass inbjuder dig att dröja dig kvar under soliga dagar - den perfekta fastigheten för att känna sig bekväm utomhus såväl som inomhus året runt!
 • Boyta

  331m2
 • Tomt

  886m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02QNUC
 • Badrum

  3
 • Pris

  4 490 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: