Lavin Estates | Obefläckad lägenhet med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Obefläckad lägenhet med havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

90m2 2 Sovrum i Port Andratx - Sold

Denna sydvästläge lägenhet är en del av ett välskött och populärt bostadsområde i Cala Llamp. Den består av två sovrum med eget badrum, ett rymligt vardagsrum med öppet kök och en mycket inbjudande täckt terrass, som kan ses som en förlängning av vardagsrummet. Denna idealiska semesterbostad har också en öppen terrass och en privat trädgård. Extra inkluderar luftkonditionering w / c och två parkeringsplatser. Detta populära bostadsområde erbjuder totalt tre gemensamma pooler.
 • Boyta

  90m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02RYAN
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: