Lavin Estates | Palma Marítimo: Unik lägenhet med fantastisk utsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Palma Marítimo: Unik lägenhet med fantastisk utsikt

Fakta Bilder

95m2 2 Sovrum i Paseo Marítimo

Denna högkvalitativa nybyggda lägenhet i bostadsområdet "Palma Marítimo" ligger i frontlinjen till den berömda Paseo Marítimo i Palma, med vacker utsikt över hamnen och till katedralen. Denna lyxiga lägenhet består av ett rymligt vardagsrum med tillgång till terrassen, ett sovrum med eget badrum, ett sovrum med dubbelsäng, ett andra badrum och ett öppet kök som uppfyller alla förväntningar. Följande extrafunktioner ingår: Integrerad varm och kall luftkonditionering, ett energieffektivt golvvärmesystem, dubbelglasade fönster med utmärkt termisk och akustisk prestanda, motoriserade mörkläggningsgardiner, högkvalitativt parkett- eller stengolv, digital antenn, LED-belysning i kök och badrum och mycket mer. Komplexet erbjuder sina ägare en lyxig livsstil med utmärkt finish och uppmärksamhet på de minsta detaljerna. Den moderna stilen och det privilegierade läget i ett av de mest kända områdena i Balearernas huvudstad gör detta bostadsområde unikt. Paseo Marítimo erbjuder ett brett utbud av aktiviteter, från sport och fritid till gastronomi. Det berömda distriktet Santa Catalina med sin hyllade marknad och de bästa restaurangerna och butikerna på ön ligger bara några minuter bort till fots. Närheten till den historiska stadskärnan med alla dess sevärdheter är en annan stor fördel. Detta projekt består av 10 lyxlägenheter som redan är färdigställda.
 • Boyta

  95m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02MM27
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 200 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: