Lavin Estates | Perfekt familjevilla med gästlägenhet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Perfekt familjevilla med gästlägenhet

Fakta Bilder

323m2 4 Sovrum i Santa Ponsa

Efter en omfattande renovering uppfyller denna exklusiva villa de högsta standarderna när det gäller byggkvalitet och toppmodern hemteknik, inklusive ett effektivt solpanelssystem och den senaste kondenserande panntekniken, vilket garanterar oöverträffad komfort. Den moderna fastigheten i medelhavsstil utmärker sig också för sin smakfulla inredning och är omgiven av fantastiska trädgårdar och rymliga terrasser, alla med ett lika elegant poolområde. Förutom huvudbyggnaden har villan ett generöst gästhus med ett lyxigt sovrum. Dessutom finns det en källare med eget badrum, en välutrustad verkstad samt praktiska förråd och tvättstugor. Vardagsrummet sträcker sig mestadels över en enda nivå och består av ett rymligt vardagsrum / matsal med öppet kök, ett praktiskt tvättstuga, två sovrum med eleganta badrum (ett med klädkammare), samt ett rymligt förvaringsutrymme och en elegant gästtoalett. På övervåningen finns ett separat sovrum med ett exklusivt badrum och en inbjudande utomhusterrass, perfekt för avkoppling och njutning. Denna fastighet kombinerar modern lyx med medelhavscharm på högsta nivå och erbjuder förstklassig boendekomfort för kräsna köpare.
 • Boyta

  323m2
 • Tomt

  1394m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02N4Y5
 • Badrum

  3
 • Pris

  3 250 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: