Lavin Estates | Perfekt familjevilla med utsikt över bukten
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Perfekt familjevilla med utsikt över bukten - Sold

Fakta Bilder

273m2 4 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

I denna vackra villa kombineras mallorkinska och skandinaviska stilelement på ett idealiskt sätt. Villan är mycket lugnt belägen och erbjuder stor avskildhet, en vackert anlagd medelhavsträdgård med pool och utomhusdusch samt ett garage för ett fordon. Huset byggdes 2002 och totalrenoverades 2018. På bottenvåningen finns en rymlig entré, ett nytt öppet kök med tvättstuga, matplats med utgång till terrassen och trädgården, ett ljust och mysigt vardagsrum med vedspis, en gästtoalett, ett badrum och ett sovrum. På övervåningen finns master bedroom med en-suite badrum, samt ytterligare två sovrum som delar på ett badrum. Från övervåningen har man en fantastisk utsikt över Santa Ponsa-viken och de omgivande bergen. Fastigheten är utrustad med dubbelglasade aluminiumfönster, persiska aluminiumfönster, centralvärme terrakotta och parkettgolv i äkta trä, värmepump och radiatorer, luftkonditioneringsdelade enheter i alla rum och ett larmsystem. Villan ligger inom gångavstånd från stranden och butikerna.
 • Boyta

  273m2
 • Tomt

  860m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02Q9ZX
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: