Lavin Estates | Perfekt finca-dröm i Es Capdella
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Perfekt finca-dröm i Es Capdella

Fakta Bilder

631m2 6 Sovrum i Capdella

Denna optimalt planerade finca ligger i ett upphöjt läge i direkt anslutning till Es Capdella. De som vill ha lugn och ro på landsbygden, men samtidigt inte vill missa en utmärkt infrastruktur och dessutom vill promenera till den charmiga byn Es Capdella eller till och med Calvia, är på exakt rätt adress här! Fastigheten har byggts bekvämt i ett plan - två inre uteplatser ger inte bara ljus utan också en behagligt svalkande bris under de hetaste sommardagarna. Högt i tak med synliga balkar betonar den ljusa känslan av utrymme - 360-graders utsikt över bergen och landskapet är fängslande från alla rum. Fincafastigheten byggdes med material av högsta kvalitet och sofistikerade tekniska funktioner, vilket gör den till en idealisk året-runt-fastighet. Huvudbyggnaden har fem sovrum och tre badrum, samt ett multifunktionsrum i källaren som kan användas som gym, spelrum, barnkammarrum eller biograf. En gammal lada har kärleksfullt omvandlats till en gäststuga. Om du letar efter ett miljöombyte kan Calvia eller Es Capdella med sina charmiga små butiker och restauranger, marinor, stränder, golfbanor och till och med de internationella skolorna nås inom 10 minuter med bil. Extras: Grillplats, pool, oliv-, mandel- och citrusträd, två privata brunnar, luftkonditionering w / c, golvvärme (värmepump) och mycket mer.
 • Boyta

  631m2
 • Tomt

  82689m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02N7NP
 • Badrum

  4
 • Pris

  11 800 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: