Lavin Estates | Perfekt underhållen trädgårdslägenhet i Nova Santa…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Perfekt underhållen trädgårdslägenhet i Nova Santa Ponsa - Sold

Fakta Bilder

155m2 3 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna kvalitetsrenoverade trädgårdslägenhet med optimalt sydvästläge ligger i det populära komplexet "Jardines de Portogolf" i Nova Santa Ponsa, bara en kort promenad från den exklusiva Philipp Starck-designade marinan Port Adriano. Här finns en dyk- och seglarskola samt ett brett urval av förstklassiga restauranger, eleganta barer och tilltalande boutiquer och butiker. Ett överflöd av förstklassiga golfbanor, fantastiska stränder och den livliga stadskärnan i Santa Ponsa ligger bara några minuter bort med bil. Jardines de Portogolf har modern arkitektur och vackert anlagda medelhavsträdgårdar som ramar in den lyxiga lagunpoolen och en annan infinitypool. Den direkta tillgången till havet kompletterar komplexets fritidsfaciliteter. Den eleganta lägenheten har ett rymligt vardagsrum och matsal med en inbjudande öppen spis och ett högkvalitativt, öppet kök. Förutom det stora sovrummet med egen klädkammare och ett extremt rymligt badrum med eget badrum, finns det ytterligare två bekväma sovrum som delar badrum. Den generösa rumslayouten, de högkvalitativa materialen samt centralvärme (gas), luftkonditionering och en rymlig trädgård med sömlösa glasdörrar bidrar till den högsta nivån av boendekomfort och gör denna fastighet till ett perfekt året runt-boende. En privat parkeringsplats för ditt fordon och ett förråd i det underjordiska garaget kompletterar detta erbjudande.
 • Boyta

  155m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02T4KD
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: