Lavin Estates | Premium Villa "Can Roca" nära havet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Premium Villa "Can Roca" nära havet

Fakta Bilder

498m2 5 Sovrum i Port Andratx

Denna mycket exklusiva nybyggda villa med namnet "Can Roca" ligger i den andra havslinjen i Port Andratx, den framstående fiske- och yachthamnen i den exklusiva sydvästra delen av Mallorca. Förutom den obegränsade och fantastiska havsutsikten erbjuder detta mästerverk totalt fem sovrum med eget badrum, inklusive en separat gästlägenhet. "Can Roca" har ett öppet och fullt utrustat kök, ett rymligt vardagsrum/matplats, en uteplats och en stor terrass med pool. De många tillbehören inkluderar ett dubbelgarage, gym och bastu, högkvalitativa byggtjänster, golvvärme via värmepump, luftkonditionering w / c, öppen spis, hiss och mycket mer.
 • Boyta

  498m2
 • Tomt

  1135m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02MOGO
 • Badrum

  6
 • Pris

  12 900 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: